Facebook pagina Acta SynergiaTwitter pagina Acta SynergiaLinkedIn pagina Acta Synergia

Slide background

Sinds 13 maart zijn wij gevestigd op de ds. Kuypersstraat 16S in Nijkerk

Acta Synergia

Acta Synergia is de plek voor al uw administratie- en belastingvragen in de regio Nijkerk en daarbuiten. Wij helpen u graag met uw administratie en de bijbehorende belastingen. Wij kunnen u ondersteunen, maar u ook alles uit handen nemen. Samen met u kijken we waar uw behoefte ligt. De kennis die wij hebben delen wij graag met andere ondernemers via onze in 2017 opgezette Academy.

Accountancy & Advies Nijkerk

BUSINESS ADMINISTRATION & ADVICE

Uw administratie wilt u natuurlijk zo goed mogelijk op orde hebben. Daarom adviseren wij u graag over wat het beste bij u past. Daarnaast helpen wij u graag om een weg te banen door het web van belastingen.
Lees meer...

Financial & Estate planning Nijkerk

FINANCIAL & ESTATE PLANNING

Een beter inzicht krijgen in uw financiële situatie? Dit kan door middel van Financial & Estate planning. Met een goede planning weet u waar u nu en in de toekomst aan toe bent . Zo kunt u beter inspelen op eventuele veranderingen.
Lees meer...

Opleiding & training Nijkerk

ACADEMY

Via onze Academy willen wij graag onze kennis met u delen. Wij organiseren sessies waarbij verschillende relevante onderwerpen op het gebied van financiën aan bod komen. Daarnaast is het een goede plek om uw netwerk uit te breiden.
Lees meer...

Acta Synergia B.V.

Ds. Kuypersstraat 16S
3863 CA Nijkerk
(033) 303 4200
info@actasynergia.nl

Openingstijden

ma. t/m do. 8.30 - 17.00 uur.
vr. 8.30 - 15.30 uur.

In overleg zijn afspraken buiten kantooruren mogelijk.

FFP - logo

CFP - logo

MKS - logo