Inzicht in uw cijfers en grip op uw bedrijfsprocessen

Als ondernemer wilt u graag stevig aan het stuur van uw onderneming staan. U wilt inzicht in uw cijfers en grip hebben op uw bedrijfsprocessen. U wilt informatie op basis waarvan u de juiste beslissingen kunt nemen voor de toekomst van uw onderneming, zodat uw winst toeneemt.

Deze informatie bieden wij u. Door gebruik te maken van het Management KompasSysteem (het MKS) geven wij u verhelderende inzichten, meer bewustwording en levert het u al snel meer winst op. Bij 9 van de 10 bedrijven die gebruik maken van het MKS leidde dit al in 3 maanden tot een hogere winst.

Management kompassysteem

Grip, sturing en meer winst met het MKS

MKS focust op de belangrijkste resultaatbepalers (KPI’s) binnen uw bedrijf. U heeft hiermee periodiek de beschikking over een dashboard op een A4. U kunt hierdoor ieder moment beschikken over de voor u relevante bedrijfsinformatie. Toepassing van het MKS leidt al snel tot meer grip op de belangrijkste bedrijfsprocessen (financiën, personeel en organisatie, verkoop, inkoop en/of productie).

Werk aan uw bedrijf

Als ondernemer houdt u zich met van alles bezig en bent u continu bezig in en met uw bedrijf. Tijd om bewust aan uw bedrijf te werken is er vaak niet. Kent u het gevoel dat u al jaren hard werkt, maar dat er te weinig verandert? Dan is het MKS echt iets voor u! Met het MKS wordt u stap voor stap door uw bedrijf heen geleid. Al snel wordt inzichtelijk waar het verbeterpotentieel ligt.

Management Kompasgroep logo

Bouwen aan de waarde van uw bedrijf

Wilt u meer grip, een hogere winst of bouwen aan de waarde van uw bedrijf en bent u bereid om te veranderen? Dan leidt onze aanpak gegarandeerd tot een hoger resultaat en waardeverhoging. Het moet natuurlijk wel uw eigen verhaal blijven, daarom is het noodzakelijk dat het plan in nauwe samenwerking met de ondernemer wordt opgezet.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van het MKS en wat het voor u kan betekenen.

Academy

Eigenaar of medewerker van een accountants- of administratiekantoor?
Maak dan kennis met onze actualiteitensessies en/of intervisiebijeenkomsten.

Acta Synergia logo

(033) 303 4200
info@actasynergia.nl
Ds. Kuypersstraat 16S Nijkerk