Personeels- en salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u als ondernemer personeel in dienst heeft of neemt zal u worden geconfronteerd met diverse wettelijke verplichtingen.

Personeelsadministratie en salarisadministratie

Voldoen aan wettelijke verplichtingen

Zaken waar u als werkgever aan moet voldoen en bijbehorende administratieve processen die geregeld dienen te worden. Wanneer u er voor kiest deze zaken uit te besteden om uw aandacht volledig op de onderneming te kunnen richten is aan ons de taak om deze zaken voor u uit handen te nemen en het u als werkgever zo eenvoudig mogelijk te maken. Hierbij kiest u zelf welke aspecten van de personeels- en salarisadministratie u aan ons uitbesteedt.

Uw focus op ondernemen houden

Hiermee kunt u de focus op het ondernemen houden, wij voeren dan de volledige administratie voor u uit op basis van uw input. Wanneer u liever zelf (een deel van) de regie houdt is dat uiteraard ook mogelijk. In goed overleg kijken we samen naar de mogelijkheden.

Aangifte loonheffingen en cao

Onze salarisspecialisten verzorgen iedere maand voor diverse klanten uit verschillende branches de salarisadministratie. Dat kan via onze klantenportal, waarbij zowel werkgever als werknemer maandelijks de loonstroken kunnen inzien en downloaden, maar uiteraard ook op papier. Wij zullen er voor zorgen dat de aangifte loonheffingen ingediend wordt en een eventueel van toepassing zijnde cao op de voet gevolgd wordt. Ongeacht welke CAO bij u van toepassing is.

Ziektemeldingen, correspondentie met verzekeringsmaatschappij en arbeidsovereenkomsten

Ook allerlei zaken daar omheen kunnen door ons voor u geregeld worden. U kunt daarbij denken aan het verrichten van ziektemeldingen, correspondentie met de verzekeringsmaatschappij, het opmaken van arbeidsovereenkomsten en alles wat hiermee samenhangt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van personeels- en salarisadministratie, neemt u dan contact op.

Academy

Eigenaar of medewerker van een accountants- of administratiekantoor?
Maak dan kennis met onze actualiteitensessies en/of intervisiebijeenkomsten.

Acta Synergia logo

(033) 303 4200
info@actasynergia.nl
Ds. Kuypersstraat 16S Nijkerk