Facebook pagina Acta SynergiaTwitter pagina Acta SynergiaLinkedIn pagina Acta Synergia

Slide background

Bekijk hier het fragment over Acta Synergia in het RTL-Z programma "De Barometer".

Acta Synergia

Een goed advies is het halve werk

Alles staat of valt met de juiste beslissing. Wij adviseren u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing. Op zowel fiscaal als administratief gebied.

Financial planning

Wilt u graag een beter inzicht krijgen in uw financiële situatie? Wij helpen u hier graag bij door middel van Financial & Estate planning. Met de juiste planning weet u waar u nu en in de toekomst aan toe bent. Zo kunt u beter inspelen op eventuele veranderingen. Samen met u kijken wij hoe u er nu voor staat en wat er nodig is om uw toekomstbeeld te verwezenlijken.

Opleiding & training

Via onze Academy delen wij graag onze kennis met accountants- en administratiekantoren. Wij organiseren kennissessies waarbij verschillende relevante onderwerpen op het gebied van financiën en faciliteiten aan bod komen. Daarnaast is het een goede plek om uw netwerk uit te breiden.

Administratie goed op orde

Uw administratie wilt u natuurlijk zo goed mogelijk op orde hebben. Daarom adviseren wij u graag over wat het beste bij u past. Ook kunnen wij u alles uit handen nemen en de administratie volledig voor u bijhouden. Uiteraard stellen wij aan het einde van het jaar de jaarrekening voor u op.

Online boekhouden

Ook de boekhoudwereld gaat met de tijd mee. De administratie op papier naar de boekhouder brengen is verleden tijd, u kunt dit nu zelf gemakkelijk online bijhouden.

Personeels- en salarisadministratie uitbesteden en tevens voldoen aan wettelijke verplichtingen

Wanneer u als ondernemer personeel in dienst heeft of neemt zal u worden geconfronteerd met diverse wettelijke verplichtingen. Zaken waar u als werkgever aan moet voldoen en bijbehorende administratieve processen die geregeld dienen te worden. Wanneer u er voor kiest deze zaken uit te besteden om uw aandacht volledig op de onderneming te kunnen richten is aan ons de taak om deze zaken voor u uit handen te nemen en het u als werkgever zo eenvoudig mogelijk te maken. Hierbij kiest u zelf welke aspecten van de personeels- en salarisadministratie u aan ons uitbesteedt.

Belastingaangifte en belastingvoordelen

Iedereen moet belastingaangifte doen. Zowel voor uw persoonlijke zaken als voor uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om uw administratie op orde te hebben om een correcte aangifte te doen. Wij helpen u hier graag bij. Wij kijken uiteraard ook voor welke belastingvoordelen u in aanmerking komt.

Zorgeloos een nieuwe onderneming opstarten

Een nieuwe onderneming opzetten is altijd spannend. Er komt een hoop bij kijken en soms is het lastig om door de bomen het bos te zien. Wij helpen u graag om alles op een rij te zetten, zodat u zorgeloos kunt starten met uw droom. Wij staan u bij met advies van droom tot oprichting.

Accountantsverklaringen

Heeft u een accountantsverklaring nodig? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken hiervoor samen met diverse accountantskantoren.

Inleiding

Wilt u uw klanten nog beter bedienen? Bent u op zoek naar nieuwe omzetkansen? Of vindt u het prettig om een goede partij als back-up te hebben? Overweeg dan een samenwerking met Acta Synergia. Wij zijn een advieskantoor gespecialiseerd in ondersteuning van administratiekantoren.

Inzicht in uw cijfers en grip op uw bedrijfsprocessen

Als ondernemer wilt u graag stevig aan het stuur van uw onderneming staan. U wilt inzicht in uw cijfers en grip hebben op uw bedrijfsprocessen. U wilt informatie op basis waarvan u de juiste beslissingen kunt nemen voor de toekomst van uw onderneming, zodat uw winst toeneemt.

Academy

Eigenaar of medewerker van een accountants- of administratiekantoor?
Maak dan kennis met onze actualiteitensessies en/of intervisiebijeenkomsten.